PVC дограма Inoutic /deceuninck * Schüco прозорци врати

Фирмата ни е производител на PVC дограма с висококачествени  немски  профилни системи на  реномирани и утвърдени производители.

     

inoutic-logo

PVC дограма Inoutic/deceuninck

*PVC дограма Inoutic /deceuninck (Thyssen )

5 – камерна профилна система за PVC дограма Inoutic/deceuninck (Thyssen)

Система за дограма Arcade / Elite  

Системите за дограми Elite и Arcade предлагат профил с дълбочина от 71 мм, който да придаде на дограмата висока стабилност и добра топлоизолация. Този профил позволява на строители и изпълнители с ограничен бюджет, да се възползват от висококачествени решения при съвременното строителство. Добрите топлоизолациoнни стойности спестяват енергия и пари. Профилите от линията Arcade / Elite  са с класически дизайн и са изключително популярни поради отличното съотношение между разходи и ползи. С елегантния си изглед отговорят на високите изисквания за оформление и външен вид. Elite и Arcade осигуряват икономично, постоянно и дълговечно решение за елегантни дограми и фасади. Има много различни цветове и два дизайна, от които можете да изберете: профил Elite, скосен под 45°, както и профил Arcade с 20° скосяване, както и стандартно или полуизпъкнало крило.

6 камерна система   Prestige за PVC дограма Inoutic/deceuninck (Thyssen)

За най-взискателните клиенти Inoutic предлага система за дограма  Prestige, с изключителен дизайн и отлични качества на профила. Профилът е масивен, с монтажна дълбочена 76 мм за повишена топлозащита и по- малки разходи за отопление.Висока шумоизолация.Възможност за остъкляване на профила със различни размери на стъклопакет. Богата гама от цветове.

6 камерна система  EFORTE за PVC дограма Inoutic/deceuninck (Thyssen)

Отличаваща се с дълбочина на профила от 84 мм, конвенционална стоманена армировка и без допълнителни изолационни елементи, системата Eforte постига уникална Uf-стойност от 0,95 W/m2K. Прилагането на изискванията, определени в Регламента за пестене на енергия, и стойностите, необходими за придобиване на правото за финансова подкрепа по KfW (German Reconstruction Loan Corporation), са изпълнени с лекота.

Пасивна къща

Стандартът за пасивна къща (Uw ≤ 0,8 W/m2K) може да бъде приложен разходно ефективно със стандартен троен стъклопакет.
Освен изключителната топлоизолация системата Eforte предлага несравнима досега гъвкавост, за да отговори на всяка ваша нужда.

Височина на прозоречните елементи

Височина на прозоречните елементи от пода до тавана достигаща до 2.6 m е възможна благодарение на технологията на Inoutic за слепване

Възможнисти за остъкляване

Дебелината на стъклопакета до 56 мм може да бъде пригодена за специално защитно стъкло или за шумова изолация.

Избор на цветове

Големият избор от цветове и декори ви позволява да създадете свой собствен индивидуален стил. Можете дори да проектирате фасадите на пасивни сгради, за да отговарят те на вашите индивидуални нужди.

Създайте истински алуминиев външен вид, без да се налага да жертвате предимствата на PVC дограмата с помощта на алуминиева облицовка с челно съединени ъгли. Алуминиевата рамка може да бъде проектирана в практически всякакъв цвят, какъвто пожелаете. Интелигентният дизайн на профила Eforte е подходящ за монтаж в стари и в нови сгради.

Обков на дограмата за профилни системи Inoutic/ deceuninck

 На немските фирми WINKHAUS и SIEGENIA

* PVC дограма Schüco

schueco_logo_rgb_p432-2

PVC дограма Schüco

 5 – камерна профилна система за дограма Schüco Corona CT 70

Профилна система  Corona CT 70  със строителна дълбочина 70 mm . Съчетава отлични топлоизолационни показатели с минимални видими ширини на профилите и три уникални варианта на външния контурна крилото. Правилно подбраните стоманени профили в рамката и крилото гарантират висока степен на устойчивост и дълготрайност на прозореца.Конструкцията и използваните материали допринасят за качествената шумоизолация.

6 – камерна профилна система за дограма Schüco SI 82

Профилна  система с 82 mm монтажна дълбочина за нискоенергийно строителство.

Системата за прозорци Corona SI 82+ е снабдена с три равнини на уплътняване и патентована технология за свързващ, усилващ алуминиев профил. Особено подходяща за приложение при нискоенергийни прозорци и пасивни къщи.

Характеристики и предимства.

Минимални видими широчини от 120 mm за стандартната комбинация профили

Подобрена устойчивост и защита срещу взлом, посредством по-голямата строителна широчина

Външен контур на крилото със стилна геометрия, изпълнена в четвърт разместена полузаоблена оптик

Сребристосиви уплътнения при белите профили.

В зависимост от профилната комбинация и стъклопакета се постига общ коефициент на прозореца от Uw = 0,8 W/m2K (СЪОТВЕТНО  0,9 W/m2K ПРИ Corona SI 82)

7 – камерна профилна система за дограма Schüco LivIng

Профилна  система с 82 mm монтажна дълбочина за нискоенергийно строителство.

 Богата палитра цветове и дървесни декори за PVC профилни системи Schüco

Schüco

PVC дограма Schüco

Системен обков на PVC дограма Schüco

Качествения обков, гарантира безпроблемно отваряне и затваряне и възможност за регулиране във времето. Schüco разполага със собствен системен обков, разработен конкретно за PVC профилните системи Schüco, с различни по степен нива на сигурност – покриващ изискванията за ниво на сигурност RC1 и RC2.

Стъклопакети

Стъклопакетите за PVC дограмата могат, да бъдат с различна дебелина – 24 mm, 32 mm,36 mm, 44 mm и т.н., в зависимост от допустимите технически параметри на профилната система, както и изискванията на клиента.

Тройният стъклопакет осигурява по-висока степен на топло- и шумоизолация.Вида на стъклата и стъклопакетът,  се определят в зависимост от предназначението му , за дограма, зимни градини, за покрив, странични части,  за окачени фасади. От определящо значение е и размерът на стъклопакета, изложението на жилището, както и ефективността, която се търси в конкретният случай.

Усилващи профили

Усилващите профили са скелета на дограмата.В PVC профилите се слагат усилващи профили поцинкована стомана с различна форма и дебелина в зависимост от вида на профилната система. Усилващите профили, които нашата фирма използва при производството на  PVC дограма са Поцинкована стомана на Inoutic Thyssen/ Schüco. Те осигуряват здравина и надеждност на дограмата. Дебелината на стената на усилващите профили е   от основно значение, за да бъде тя качествено изработена и да работи във времето.

Монтаж на дограмата

Качественият монтаж е от особено важно значение за експлоатацията на дограмата.Той е важна и неделима част от крайният продукт. Извършва се  от наши обучени специалисти с дългогодишен опит.

Един коментар по „PVC дограма Inoutic /deceuninck * Schüco прозорци врати

 1. Здравейте, колебая се между няколко от предлаганите от вас профили. Става за цялостна подмяна на дограмата на апартамент. Всеки един от прозорците и вратите е нужно да бъдат със странично и горно отваряне
  Прозорци“ ширина х височина
  Детска – 150-150 (2 отв)
  Детска тераса – 150-140 (2 отв)
  Спалня 220 х 160 неотваряем + врата 75х230
  кухня – 60х105 и 80х105 отваряеми
  хол – 300х160 не отваряем + врата 75х230
  хол малък – 65х140 отваряем
  Като желая към двете врати, да бъдат добавени комарници.
  Желая стъклопъкетите да бъдат 3-ни, комбиниран с Ka-стъкло и Енерджи стъкло, а цвета на дограмата да е бял.
  Можете ли да ми направите оферта за комбинацията от ПВЦ профили и дебелина на стъклопакети

  5 камерна Schuco Corona с 36мм стъклопакет
  6 камерна Schuco SI 82 с 44мм стъклопакет

  6 камерна Inoutic – EFORTE с 44мм стъклопакет
  5 камерна Prestige с 36мм стъклопакет

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *