AL дограма профилни системи Schüco

AL  дограма Schüco за прозорци и врати

schueco_logo_rgb_p432-2

 

 

 

AL дограма Schüco – висока топлоизолация, малка строителна дълбочина елегантни видими ширини – Schüco Simpy Smart!

Прозорци Schüco AWS 65

Прозорци Schüco AWS 70

Прозорци Schüco AWS 70.HI ( High Isolation )

Прозорци Schüco AWS 75

Прозорци Schüco AWS 75. SI   (Super Isolation)

 

 

AL Прозорци и Витрини Панорама Дизайн Schüco ASS 77 PD (Aluminum Slide System Panorama Design)

– Фирма M-REX е фирмата –  Първа в света произвела за нейн клиент  

ASS 77 Panorama Desing

AL дограма Schüco – плъзгане ASS 77 Panorama Design с автоматики Обект M-REX Cannes, France

AL витрини с тази нова профилна ситема , разработена от Schüco за алуминиеви плъзгащи се витрини с  големи размери, с каса за цялостно вграждане.

  • На практика системата позволява производство на големи витрини с минимално видими профили, възможността за автоматизация създава много комфорт,удобство и разгръща много допълнителни възможности за управление.

Снимки на І-ият обект изпълнен със система  ASS 77 Panorama Design на Schüco , можете да видите в Начало Обекти М-РЕКС Галерия

 

Schüco AWS (Aluminum Window System)/ ADS (Aluminum Doors System)

Новото поколение прозорци SCHÜCO AWS (Aluminum window system) обединява аспектите на дизайн и архитектура с функционални предимства.Подобрените коефициенти на топлопреминаване U и малките строителни широчини предоставят на архитекти и проектанти неизброими възможности за оформление.Минималните видими широчини на профилите създават възможност за филигранна оптика на фасадата посредством по-големите относителни площи от стъкло. Ергономично оформените дръжки са обединени в универсална серия, за която SCHÜCO получи iF-наградата за 2006 год. на индустриалния форум в Хановер. Скритият обков може да бъде задвижван ръчно или автоматично с помощта на бутон или чрез системата за централно управление на сградата.

Създават се идентични оптически и технически звена и детайли между прозорци, врати и фасади.

Минималният брой унифицирани и по тази причина напълно съвместими един с друг строителни елементи значително улесняват архитекти и проектанти в процеса на тяхната работа.

Прозорците и вратите SCHÜCO AWS/ADS могат да бъдат изпълнени във вариант на устойчивост срещу проникване с взлом до клас WK3 според DIN EN1627, както и със специални функции за хора в неравностойно положение според DIN 18024,съотв. 18025.

Schüco прозорци Novonic 60

Дизайнът на новото поколение прозорци Schüo Novonic 60 е оптимизиран, така че да отговаря на изискванията на строителството на съвременния дом. Системата комбинира добри топлоизолационни стойности и модерен дизайн с лесна обработка и познатото качество на Schüco.

Благодарение на новия жлеб за обкова серията постига Uf стойност от 2,6 W/m2K при строителна дълбочина само от 60 mm. По този начин Schüco Novonic 60 е идеалният отговор на най-новите изисквания в областта на топлоизолацията.

Системата отговаря на бъдещето като запазва всички предимства на един алуминиев прозорец : стабилност, малки видими ширини, устойчивост, дизайн и многообразие.

Качество

Schüco Novonic 60 предлага отлични стойности при високо качество. Както винаги всички компоненти на Schüco идват от първа ръка. Профилите, уплътненията, аксесоарите и обковът се тестват в технологичния център на Schüco в Билефелд и се сертифицират в съответствие с норма EN ISO/IEC 17025.

Системи за врати Schüco ADS ( Aluminum Door System)

AL врати Schüco

AL врата Schüco – отговаря на високите изисквания за топлоизолация , сигурност и модерен дизайн Schüco ADS (Aluminium Door System)

Създадени, за  да отговарят на високите изисквания за топлоизолация,

сигурност, функционалност и модерен дизайн. Предлагат

изключителни изолационни стойности и могат да се ползват за множество системни

решения в сигурността и автоматизацията на сградата.Комбинират се отлично със системите за прозорци Schüco AWS.

Хармоника 

хармоника

AL дограма Schüco плъзгане тип Хармоника

     Алуминиевите врати Schüco тип „хармоника” са удобни и практични,  позволяват максимално  отваряне на жилищната площ към балкона, обединяване на съседни помещения с цел оптимално използване на пространството, имат стилен дизайн, допълнителни защитни елементи срещу взлом,  отговарят на високи изискания за топлоизолация.

 

Енергийна ефективност

AL дограма Schüco

AL дограма Schüco AWS 90. SI

  Schüco е водещ иноватор в системите за сградната обвивка. С четирите серии AWS 65, AWS 70.HI,AWS 75.SI и AWS 90.SI+ Schüco създава ново поколение прозорци, ориентирано към пестенето на енергия. Това се постига с разширена изолационна зона, оптимизация на средното уплътнение и подобрена изолация на фалца на стъклото. Топлоизолираната прозоречна сиситема отговаря на множество различни изисквания, като енергийната ефективност, дизайн и обслужване на системите.

Цветовата гама  е много богата.AL профили се боядисват прахово в цвят по RAL, което дава на практика неограничен възможности за избор.