PVC дограма – профилни системи Inoutic/deceuninck

PVC дограма с профилни системи на немския концерн Inoutic/deceuninck

 • 5 камерен профил “ Elite / Arcade „Elite / Arcade : 71 мм система за цялото жилище
 • Много добри стойности на топлопреминаване на профила1,3 W/m2K
 • Спестяване разходи за енергия
 • Последователно високо качество и дълготраен живот
 • Цялостна защита и максимална безопасност
 • Разнообразие от модели и цветове
 • Система пасваща за врати, врати тип плъзгане с повдигане – „Hebeschiebe“,

Висококачествен продукт, с много  добра топло- и звукоизолация , голяма устойчивост. Дълбочина на профила 71 мм: повишена топлозащита за по-малки разходи за отопление.Възможност за остъкляване с различни дебелини на  стъклопакета. Поставените от вътрешната страна стъклодържатели са направени съгласно изискванията на DIN 18545 с повишена устойчивост срещу разбиване.  Усилващите профили от поцинкована стомана гарантират стабилната конструкция на прозореца.  Дизайнът на профила Elite/Arcade спомагат за по-доброто оттичане на водата.

 • 6 камерен профил „Prestige“ . – Профилна система за прозорци и врати

     За най-взискателните клиенти Inoutic предлага с Prestige изключителен дизайн с отлични качества на профила. Профилът е масивен, с дебелина 76 мм: за повишена топлозащита и по- малки разходи за отопление.Висока шумоизолация.Възможност за остъкляване на профила със различни дебелини на стъклопакета.Стъклодържателите на профилната система  са съгласно изискванията на DIN 18545 с повишена устойчивост срещу разбиване.

Усилващите профили от поцинкована стомана гарантират стабилната конструкция на прозореца.Закръглените й ъгли под 20° спомагат за по-доброто оттичане на водата и имат хармоничен дизайн.

Профилите на INOUTIC отговарят на всички изисквания за енергоспестяване и шумоизолация. Профилите на INOUTIC могат да бъдат безпроблемно оборудвани със специален Security обков и  стъкло, което повишава сигурността.. Профилите на INOUTIC показват изключителна устойчивост на влиянието на атмосферните условия.

6 камерен профил Eforte  – Профилна система за прозорци и врати

Отличаваща се с дълбочина на профила от 84 мм, конвенционална стоманена армировка и без допълнителни изолационни елементи, системата Eforte постига уникална Uf-стойност от 0,95 W/m2K. Прилагането на настоящите изисквания, определени в Регламента за пестене на енергия, и стойностите, необходими за придобиване на правото за финансова подкрепа по KfW (German Reconstruction Loan Corporation), са изпълнени с лекота.

 • Стандартът за пасивна къща (Uw ≤ 0,8 W/m2K) може да бъде приложен разходно ефективно със стандартен троен стъклопакет.
  Освен изключителната топлоизолация системата Eforte предлага несравнима досега гъвкавост, за да отговори на всяка ваша нужда: височина на прозоречните елементи от пода до тавана достигаща до 2.6 m е възможна благодарение на технологията на Inoutic за слепване, дебелината на стъклопакета до 56 мм може да бъде пригодена за специално защитно стъкло или за шумова изолация, а големият избор от цветове и декори ви позволява да създадете свой собствен индивидуален стил. Можете дори да проектирате фасадите на пасивни сгради, за да отговарят те на вашите индивидуални нужди. Създайте истински алуминиев външен вид, без да се налага да жертвате предимствата на PVC дограмата с помощта на алуминиева облицовка с челно съединени ъгли. Алуминиевата рамка може да бъде проектирана в практически всякакъв цвят, какъвто пожелаете. Интелигентният дизайн на профила Eforte е подходящ за монтаж в стари и в нови сгради.

Цветова гама – Широкият избор на Inoutic от цветове на профилите предлага практически неограничени възможности за дизайн.Изберете между 40 цветове за прозорци.Цветове са подредени в групи според архитектурните стилове с цел улесняване на избора на цвят за вашите специфични нужди : Изберете между 40 цветове за прозорци

Изберете между 40 цветове за прозорци

Вечни цветове

Традиционни цветове

 • Обков на дограмата – на немските фирми WINKHAUS и SIEGENIA.  Той е много важен елемент от цялостното изделие. Качественият обков , гарантира безпроблемно отваряне и затваряне на крилата на прозореца, както и регулирането му в бъдеще.
 • Стъклопакет – стъклопакетът заема доста голяма част от площта на прозореца.Може да бъде различна дебелина – 24 mm, 32 mm,36 mm и т.н., в зависимост от техническите параметри на профила и изискванията на клиента.Тройният стъклопакет, осигурява по-висока степен на топло- и шумоизолация.Според изложението на жилището, се определя и вида стъкло, което би било най-ефективно в конкретният случай.
 • Усилващи профили – са скелета на дограмата.От вида и дебелината на стената им зависи и качеството на цялостния продукт и безпроблемното му ползване напред във времето. Усилващите профили които ние използваме при производството са Поцинкована стомана на Inoutic /Thyssen.
 • Монтаж на дограмата – Качественият монтаж е от особено важно значение за експлоатацията на дограмата.Той е важна и неделима част от цялостния продукт. Извършва се от наши обучени специалисти с дългогодишен опит.