AL дограма профилни системи “Alumil „

М940 Най-леката продуктова линия на ALUMIL. Пригодена за единични и двойни стъклопакети с ширина до 26 мм. Пригодена за всички типове отваряне. Идеално се съвместява със системата за плъзгане М900 AERO, с възможност за използване при изработка на преградни стени, паравани и др. изделия с малък размер. Тествана и официално сертифицирана от лаборатория EKANAL Гърция.


Плъзгащи системи :

M900 AERO на ALUMIL


Профилна система с много добра ценова ефективност за плъзгащи се конструкции с линеен дизайн.

 

 

                                          S400 на ALUMIL
45 мм. ширина на крилото Възможност за използването на стъклопакети с ширина до 28мм. и тегло до 200кг. Термоизолация с полиамид (16 и 20 мм) в крилото и рамката Ролков водач от стомана „INOX“за по-лесно и плавно плъзгане (почти нулево триене) Ролки от“TEFLON“с диаметър 32мм. за плавно плъзгане и намаляване на шума .Опция за монтаж на стъклопакета, като при стандартните системи с двуосово отваряне чрез използване на крило с допълнителен стъклодържател. Едноточково или многоточково заключване, осигуряващо голяма сигурност
Алуминиева дограма с прекъснат термомост :

                                          М9650 система с прекъснат термомост и възможност за двуосово отваряне, тя е удачен икономичен избор и има следните характеристики: Ширина на крилото 57мм върху рамка 50мм .Възможно е използването на стъклопакети с ширина до 32мм и 130кг тежест на крилото. Профили с две правоъгълни камери подсилващи връзката и оттичането на водата. Основна топлоизолация чрез специален полиамид (18мм) .

 

                        

                                                   М9400 на ALUMIL с цвят имитация / с фладер /  на дърво.Естественият цвят на дървото създава уют и е предпочитан на пазара от много клиенти. Цветът е постигнат чрез повърхностна обработка на профила, с използване на висококачествена полиуретанова боя за грунд и специална химическа обработка на профила.

 


       M11000 Aluterm plus на ALUMIL

M11000 Aluterm plus е с основна ширина на крилото 70мм. върху рамка от 62мм. С възможност за използването на единични стъкла,двойни и тройни стъклопакети с ширина до 46мм. или тегло до 130кг. на крило.С изключително добра шумоизолация с три серии от специални уплътнители(EPDM), подчинени на концепцията на с-ма ALUSEAL за възможно най добра водонепропускливост; Голям брой възможности за финалният външен вид на конструкцията (минималистичен, модернистичен, неокласически, традиционен и INOX). Съдържа специално разработени профили за всякакви врати с размери без ограничения, изключително подходящи за приложение в комерсиални или жилищни сгради, както и при подмяна на прозорци. Полиамид с фибри(24 мм.) за прекъснат термомост с по-добри параметри, достигащ най-високата категория (Uf=2.5W/M2K), според сертификата издаден от международно признатият немски институт за изследвания в ROSENHEIM