Зимни градини профилни системи SCHÜCO *ALUMIL

Зимни градини профилни системи SCHÜCO *ALUMIL

Фирмата ни е специализирана в производството на Зимни градини, един модерен и стилен начин, да допринесете за уюта във Вашият дом

Зимните градини се изработват по проект,в цвят и остъкляване, съобразени със собствената Ви визия и изисквания.

Проектиране на зимна градина

Всяка зимна градина се проектира индивидуално, съобразно нуждите, изискванията и пространството, което трябва да се усвои и приобщи.

Конфигурация на зимните градини

Конфигурациите на зимни градини са на практика неизчерпаеми.Профилните системи за окачени фасади и покривни конструкции предлагат много и най-различни възможности.

Конструкция на зимните градини

Зимните градини се изработват най-често от  AL профилни системи за окачени фасади и покривни конструкции.Това се прави с цел здравина, устойчивост и функционалност.

Остъкляване на зимните градини

Зимните градини се остъкляват със стъклопакети по страничните и покривните части, като стъклопакетите на покривната част са специални – закалени стъкла и триплекс ( фолирани стъкла ) , които осигуряват здравина на стъклопакета, устойчивост на променливите атмосферни условия  – градушка, сняг, дъжд.За предпазване от слънчеви лъчи се използват матирани стъкла, слънцезащита , енергийни стъкла за запазване топлоизолация.

Прозорци и врати

В зимните градини, според индивидуалните нужди и съобразено с разположението на зимната градина се вграждат необходимият брой отваряеми части за проветрение, както и врати за излаз и вход.Могат, да се вградят и плъзгащи модули, витрини тип Хармоника, плъзгане тип Фолгсваген, плъзгане с повдигане тип Хебешибе.

Изолиране от проникване на вода и влага

Много важна и съществена част от добрата функционалност на зимната градина е непропускането на теч от покрива и влага. За тази цел използваме специални средства и материали за уплътняване и фугиране на водещи и доказани производители.

Монтаж на зимни градини

От основно значение за изграждането и  функционалността на зимната градина е нейният правилен монтаж.Монтажът на зимните градини се извършва от квалифицирани служители с опит в изграждането им.Прецизността на монтажните работи е неделима част от крайният резултат-уютна и използваема зимна градина.

Зимни градини  Профилни системи Schüco – Германия schueco_logo_rgb_p432-2

 

Зимна градина профилна система

Schüco Обект M-REX Cannes, France

зимна градина Schüco

Зимни градини – Зимна градина Schüco с извити стъкла Cannes, France

Зимни градини Профилни системи Alumil – Гърцияalumil-jpg-2

 

 

зимна градина

Зимни градини – Зимна градина гр.София -Приобщаване на балкон към жилищна площ

 

 

 

 

 

 

зимна градина

Зимни градини – Зимна градина Бистрица

 

 

 

 

 

 

 

 

В секция Галерия, можете да видите Зимни градини в производствен процес, както и завършени такива.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *