Комарни мрежи ролкови; тип плисе; на панти

 Комарни мрежи Ролкови

Водачите, ролките и рамките. на ролковите комарни мирежи  са изработени  от алуминий , прахово боядисан в бяло или богата палитра от цветовете по RAL. Удобно е  монтажът на комарните мрежи, да се извърши  заедно с  монтажа на дограмата.Монтират се от външната страна на касата. Характерно за него е,  че ролката позволява прибирането му в горният край на рамката, когато не се използва. Максимална ширина за ролетните – 120 см.

Комарни мрежи на панти

Изработени от алуминий , прахово боядисан в бяло или богата палитра от цветовете по RAL. Удобно е монтажът на комарните мрежи, да се извърши заедно с монтажа на дограмата.Монтират се от външната страна на касата. Можете, да ги откачите и прибиререте , когато не се използва. Максимална ширина на комарниците на панти е 90 см

Комарни мрежи тип плисе

Изработени от алуминий , прахово боядисан в бяло или богата палитра от цветовете по RAL.Изключително практични за балконски врати, където няма възможност за монтаж на друг вид комарна мрежа, както и за по-широки пространства.Събират се практично в единият край и се плъзгат странично, когато е необходимо използването им.

Комарна мрежа тип плисе , цвят по RAL – M-REX Ltd

Цветова гама

Бяло, прахово боядисване по RAL, прахово боядисване с фладер /имитация на дърво/.